Regisztráció a nyilvántartásban 0 0.00
HNKDD Lila Rövid Lövés Keverés Víz, Ecset Szett Barna Haj Akvarell 6 Darab Művész, Olaj, Festék, Ecsetek (Szín : D, Méret

HNKDD Lila Rövid Lövés Keverés Víz, Ecset Szett Barna Haj Akvarell 6 Darab Művész, Olaj, Festék, Ecsetek (Szín : D, Méret

HUF 0.33
 

A raktárban.
Készleten

Készült anyagok, amelyek masszív, praktikus, hosszú élettartam.A design, hogy nem lazítsa meg, vagy kiesik, akkor használja az ecsetet, hogy a festmény mindig lehet kreatív.Tökéletes akvarell, olajfestmény, gouache arcfestés kézműves art festmény, stb.Nagyszerű művészek, diákok, festők.Egy ajándék a barátaim, a családom, akik szeretnek festeni.Készült anyagok, amelyek masszív, praktikus, hosszú élettartam.A design, hogy nem lazítsa meg, vagy kiesik, akkor használja az ecsetet, hogy a festmény mindig lehet kreatív.Tökéletes akvarell, olajfestmény, gouache arcfestés kézműves art festmény, stb.Nagyszerű művészek, diákok, festők.Egy ajándék a barátaim, a családom, akik szeretnek festeni.Készült anyagok, amelyek masszív, praktikus, hosszú élettartam.A design, hogy nem lazítsa meg, vagy kiesik, akkor használja az ecsetet, hogy a festmény mindig lehet kreatív.Tökéletes akvarell, olajfestmény, gouache arcfestés kézműves art festmény, stb.Nagyszerű művészek, diákok, festők.Egy ajándék a barátaim, a családom, akik szeretnek festeni.Termékleírás : Szín : mint pictured Quantity : 1 setmaintain : 1. Kell helyezni a víz gyorsan használat után, különben nem lesz nehéz.Győződjön meg róla, hogy ne hagyja a vízben, majd szárítsuk meg őket.2. Tisztítás : a vizes alapú festékek - meleg, szappanos víz, olaj alapú/oldószer alapú paints3. Szárítás/Tárolás : Feküdjön le, vagy fel a fejjel.A csomag Tartalmazza : 1 *Festék material If bármilyen kérdése van erről a termékről, kérjük, lépjen kapcsolatba velem, felvesszük önnel a kapcsolatot, hogy 24 órán belül nyújtanak kielégítő választ.

Alapjellemzők

Color:
as pictured
Quantity:
1 set
maintain:
1. It must be put into water quickly after use, otherwise it will become hard. Make sure to never leave them in water and dry them.:
2. Cleaning:
Water based paints - warm soapy water, oil based/solvent based paints
3. Drying/Storage:
Lay flat or head up.
Package Included:
1 *Paint material:
If you have any questions about this product, please contact me, we will contact you within 24 hours and provide you with a satisfactory answer. :

A legjobb ajánlatok