Regisztráció a nyilvántartásban 0 0.00
UXZDX CUJUX Párologtató Párásító Hálószoba, Baba, Otthon, Párologtató, a Nagy Szoba, Állítható Köd Gomb (Szín : Rózsaszín)

UXZDX CUJUX Párologtató Párásító Hálószoba, Baba, Otthon, Párologtató, a Nagy Szoba, Állítható Köd Gomb (Szín : Rózsaszín)

HUF 1.67
 

A raktárban.
Készleten

♥ Elem Neve : Párásító. ♥ Design használható otthon, iroda, autó, stb. de ez nem fog zavarni.Kompakt méret, könnyen hordozható körül. ♥ Tartani a Levegő Páratartalma Nedvesítsük meg a levegő a szobában, tartsa a bőr friss, kényelmes.Megakadályozzák a száraz, repedezett bőr alatt, száraz tél. ♥ Enyhíti a Köhögés Párásítás, a levegő, a légzés könnyebbé teszi, valamint csökkenti a köhögés, orrmelléküreg-torlódás miatt megfázás, allergia, megfázás. ♥ Alkalmas Minden Alkalommal Elhelyezett otthon, jóga, iroda, fürdő, hálószoba, baba szoba, csökkenti a cigaretta szaga, főzés, valamint a háziállatok.Használható otthon, iroda, autó, stb. de ez nem fog zavarni.Nedvesítsük meg a levegő a szobában, tartsa a bőr friss, kényelmes.Elem Neve : Humidifier Material : ABSWorking Áram : 500-1000m ARated Teljesítmény : 2.5 WWater Tartály Kapacitás : 300 MLPower Ellátás : USBFeatures : Néma, Finom Köd, kikapcsolt Protection Size : 8.1 cm x 15 cm/3.18" x 5.9" (Kb.) Mivel a fény, a képernyő beállítás különbség, az elem színe kissé eltérhetnek a kép.Kérem, engedje meg, enyhe dimenzió különbség oka, hogy különböző kézi mérés.Karbantartási utasítás : Rendszeresen tiszta pamut törlőkendő Megváltoztatni pamut törlőkendő, hozzá kell adni a tavaszi drót a pamut törlőkendő, mert nem lesz köd gyere elő, ha anélkül, hogy a tavaszi drót.kérjük, tisztítsa meg a porlasztó lemez orvosi alkoholt rendszeresen.

Alapjellemzők

A legjobb ajánlatok