Regisztráció a nyilvántartásban 0 0.00
Tek Styz USB-C USB 3.0 Adapter Kompatibilis A Motorola Moto G Stylus 5G (2022) OTG Típus-C/PD Férfi USB 3.0 Női Converter.

Tek Styz USB-C USB 3.0 Adapter Kompatibilis A Motorola Moto G Stylus 5G (2022) OTG Típus-C/PD Férfi USB 3.0 Női Converter.

HUF 8451.00
 

A raktárban.
Készleten

Prémium alumínium burkolat a jobb hőelvezetés.Kiváló minőségű USB-C/PD Tápellátás csatlakozó biztosítja a meghitt kapcsolatot a készülékek stabil jelátvitel.Megjegyzés : Ez a Készülék lehet hogy nem a hatalom az android okos telefon vagy tabletta magát.●Kompatibilis TV Stick, Béta, Android készülékek TÖBB.✅TARTOZÉKOK : ●A Tek Styz™ OTG adapter ad a fogadó eszközök lehetőséget adjunk bármilyen USB perifériák, például billentyűzet, egér, USB-Hub, flash meghajtókat, a külső merevlemezeket, USB kártya olvasó, játék vezérlők, vagy bármi.Unibody alumínium burkolat a jobb hőelvezetés.Állunk a termékek!Üdv találni bennünket minden termékhez kapcsolódó kérdések. ⚡Kompatibilis & Megbízható Kábellel▶ Plug&Play adapter lehetővé teszi, hogy csatlakoztassa a 2 elem ugyanakkor, maximalizálja a kapcsolatok, valamint a termelékenység a Kompatibilis PD / Tápellátás / C Típusú eszközök, ultra kompakt, kényelmes, ha egy üzleti út, vagy utazás.Pontos USB-C plug szorosan illeszkedik a készülékek jobb a vétel átvitel.0 Kompatibilis a Xiaomi Mi 9 Pro 5 G Jön, hogy közvetlen a gyártótól, így azt nem lehet megvalósítani, hogy egy 100% - os minőségű elemet!Amit szeretek az az, hogy a funkciók egyéni plug and play áramkör, dugd be, ez működik! ✅Műszaki adatok : ●engedd Szabadjára az erőt a készülék azáltal, hogy teljes USB 3. ⚡【Hasznos Design】 : felhasználóbarát csúszásmentes csatlakozó könnyebb csatlakoztassa, illetve húzza ki.0 port Kompatibilis a Xiaomi Mi 9 Pro 5 GUSB-C felszerelt készülék csatlakoztatása a billentyűzet, egér, pendrive, valamint több USB-A perifériák, ez a driver-ingyenes adapter ad a legnagyobb adatátviteli sebességgel az 5 Gbps, plug and play.

Alapjellemzők

A legjobb ajánlatok